Az első online airsoft bolt Szlovákiában

50 000 db termék raktáron

magnify Keresés
HUF

Legjobb karácsonyi ajándékok nem csak airsoft rajongóknak

15.12.2022 Catus.hu Tippek és tanácsok

Legjobb karácsonyi ajándékok nem csak airsoft rajongóknak

Adventtel minden évben felmerül a kérdés, hogy mit tegyen a fa alá szeretteinek. Ha nincs ötlete, ne essen kétségbe, és merítsen ihletet ajándékötleteinkből. A Catus ajándékaival nem csak az airsoft játékosokat, hanem az outdoor hobbik szerelmeseit is megörvendeztetheti.

1. Téli öltözet

Vannak prémium öltözeteink a Brandit, a Helikon a Pentagon márkáktól, amik folyamatosan elérhetők raktárkészletünkről. Ajánljuk például ezt a gyapjúkabátot, ami két színben elérhető - fekete és oliva. Kellemes meleg anyagból készült. A magas gallér hideg időben melegen tartja a nyakat és a torkot. A kabát rugalmas derékkal rendelkezik, és alkalmas hétköznapi viseletre, természetbe vagy különféle szabadtéri tevékenységekhez.

A négy színben megtalálható taktikai kesztyűink tökéletes védelmet nyújtanak a kéznek a fagy ellen bármilyen szabadtéri tevékenység során. Könnyű és légáteresztő nylon anyagból készültek, kiváló izzadásgátló tulajdonságokkal. A tépőzárnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a kézre. Hétköznapi viseletre vannak például skandináv mintás téli kötött kesztyűink. Háromféle színkombiációban elérhetők.

A fej védelmére szolgálnak a sapkák, amikből óriási választékunk van. A kínálatban klasszikus gyapjú vagy kötött sapkák vagy báránybőr (usanka) sapkák találhatók fülvédővel és szőrmebéléssel.

2. Étel

Egy jó túrázáshoz vagy más szabadtéri tevékenységhez a hátizsákból nem hiányozhat valami étel. Kínálatunkban különböző energia és proteinszeleteket talál, amik alkalmasak tízóraira vagy uzsonnára. Ezen kívül talál még kész outdoor ételeket, amiket MRE-nek (Meal ready to eat) is jelölnek. Ezek azonban nem helyettesítik a teljes értékű étkezést, hanem olyan esetekben szolgálnak, amikor a körülmények nem teszik lehetővé újabb étkezés elkészítését. Elkészítheti önmelegítő zacskóban, például ennek a kemping zsebkályhának a segítségével.

3. Többfunkciós evőeszköz készlet

Amikor a természetben táplálékról beszélünk, gondolnunk kell annak fogyasztási módjára is. Nem kell konyhai eszközöket vinnie magával. Ez a többfunkciós evőeszköz készlet megkönnyíti életét. Talál benne összecsukható kést, kis kést, kanalat, villát, konzervnyitót, dugóhúzót és lámpát.

4. Hátizsákok

Webáruházunkban a legkisebbekre is gondoltunk. Ezek a gyerek hátizsákok ideálisak szabadtéri kalandokhoz gyerekei részére. Tartson velük Ön is és válasszon turistikai hátizsákjaink közül.

5. Fejlámpák

Néha meg kell világítani az utat, különösen, ha a nap télen korán lenyugszik. Ilyenkor nyújtanak nagy segítséget a fejlámpák, amik megvilágítják az Ön előtti területet. A MaxTronic fejlámpáját választottuk Önnek, ami három fokozatban állítható fehér fényt biztosít, de akár SOS módba is kapcsolható, amikor pirosan világít.

6. Airsoft fegyverek

Webshopunk kínálatában megtalálhatók a legújabb liszenszes Grand Power fegyverek is, a Delta Armory-tól. Megtalálhatja például ezt az airsoft fegyvert a CHARLIE szériából, melyre elsősorban az ABS polimerből készült konstrukció a jellemző, amely ütésállóbb, mint a klasszikus műanyag.

 

picture