Az első online airsoft bolt Szlovákiában

50 000 db termék raktáron

magnify Keresés
HUF

CYMA M14 CM032A airsoft fegyver Fekete

CYMA M14 CM032A airsoft fegyver Fekete

GyártóCYMA

TermékkódCM032A

Kategóriák M14

Elérhetőség Elfogyott

Expedíció Jelenleg nincs raktáron ez a termék. Kattintson az Értesítés az elérhetőségről e-mailben lehetőségre, és értesítjük, amint az áru elérhetővé válik.

Szín Fekete

57 520 Ft ÁFA-val
Tétel hozzáadása a kedvencekhez
 • A CM032A replika az eredeti puska legrövidebb változatáról készült, amelyet néha "SOCOM"-nak is neveznek. A replika elkészítéséhez ZnAl-t, műanyagot és acélt használtak. Az előagy és a cső felső burkolata műanyagból készült. Az összes többi elem fém, beleértve a tárat, a sátorvasat és az elülső szíjakasztót, amelyek acélból készültek. A replika 22 mm-es RIS felső szereléksínnel van felszerelve, amely lehetővé teszi bármilyen típusú optikai irányzék rögzítését. A CM032A kényelmes biztosítással rendelkezik, amely közvetlenül a sátorvas mellett helyezkedik el, hüvelykujjal működtethető tűzváltóval és állítható mechanikus irányzékokkal rendelkezik. Az akkumulátor a replika fix válltámaszában kapott helyet. A CM032 széria többi replikájához hasonlóan itt is találunk egy nagyon jól reprodukált, teljesen fém csavart, aminek köszönhetően a replika töltését valósághű, fülnek igen kellemes hangzás kíséri. A replika belsejében egy 6 mm-es acél siklócsapágyazású v.7-es verziójú gearbox található, amely lehetővé teszi a félautomata és automatikus tüzelést. A replika nagy kapacitású, 400 BB acéltokos tárral érkezik. A csomag tartalma: fegyver, egy tár, egy taktikai szíj, egy tisztító, valamint ajándék akkumulátor és töltő.

 • Súly: 3600g

  Gearbox verzió: V.7

  Torkolati sebesség [FPS]: 350

  Tárkapacitás: 400

  Hop-Up: Igen, állítható

  Tűzmód: Semi és Full-auto

  Akkumulátor [V]: 8.4

  Szín: Fekete

  Anyag: ABS / Fém

  Blow Back: Nem

  Fegyver típusa: Elektromos (AEG)

  Akkumulátor kapacitása: 1200 mAh

  Ajánlott lőszer súlya [g]: 0,20 - 0,28

 • Leírás

  A CM032A replika az eredeti puska legrövidebb változatáról készült, amelyet néha "SOCOM"-nak is neveznek. A replika elkészítéséhez ZnAl-t, műanyagot és acélt használtak. Az előagy és a cső felső burkolata műanyagból készült. Az összes többi elem fém, beleértve a tárat, a sátorvasat és az elülső szíjakasztót, amelyek acélból készültek. A replika 22 mm-es RIS felső szereléksínnel van felszerelve, amely lehetővé teszi bármilyen típusú optikai irányzék rögzítését. A CM032A kényelmes biztosítással rendelkezik, amely közvetlenül a sátorvas mellett helyezkedik el, hüvelykujjal működtethető tűzváltóval és állítható mechanikus irányzékokkal rendelkezik. Az akkumulátor a replika fix válltámaszában kapott helyet. A CM032 széria többi replikájához hasonlóan itt is találunk egy nagyon jól reprodukált, teljesen fém csavart, aminek köszönhetően a replika töltését valósághű, fülnek igen kellemes hangzás kíséri. A replika belsejében egy 6 mm-es acél siklócsapágyazású v.7-es verziójú gearbox található, amely lehetővé teszi a félautomata és automatikus tüzelést. A replika nagy kapacitású, 400 BB acéltokos tárral érkezik. A csomag tartalma: fegyver, egy tár, egy taktikai szíj, egy tisztító, valamint ajándék akkumulátor és töltő.

 • Technikai paraméterek

  Gearbox verzió: V.7

  Torkolati sebesség [FPS]: 350

  Tárkapacitás: 400

  Hop-Up: Igen, állítható

  Tűzmód: Semi és Full-auto

  Akkumulátor [V]: 8.4

  Szín: Fekete

  Anyag: ABS / Fém

  Blow Back: Nem

  Fegyver típusa: Elektromos (AEG)

  Akkumulátor kapacitása: 1200 mAh

  Ajánlott lőszer súlya [g]: 0,20 - 0,28

 • benefits

  A legrégebbi airsoft webáruház Szlovákiában

 • benefits

  Több mint 50.000 készleten lévő, azonnal szállítható áru

 • benefits

  Az árut küldjük ellenőrzött fuvarozók

 • benefits

  A küldemények nyomon követése a feladást követően Track and Trace

 • benefits

  24-48 órás szállítási idővel rendelkező áruk raktáron vannak.

Márkáink: