Az első online airsoft bolt Szlovákiában

50 000 db termék raktáron

magnify Keresés
HUF

Fizetés

Jelenleg a következő fizetési lehetőségeket kínáljuk:

 1. Fizetés előre utalással - sikeresen leadott rendelés esetén e-mail üzenetet kap tőlünk a fizetési instrukciókkal, az utalás mikéntjéről. A terméket a megrendelés elkészítésének pillanatában lefoglalta. A későbbiekben, amint beérkezik a pénz a számlánkra, megerősítő e-mail-t kap tőlünk. A fizetés banki átutalással magyar forintban történik.
 2. VISA/MASTERCARD bankkártyás fizetés - a fizetés rögtönk a rendelés megerősítése után történik, STRIPE rendszeren keresztül, a fizetés azonnal megérkezik hozzánk.
 3. Fizetés az üzletben személyes átvétel esetén Banská Bystrica-i (Besztercebányai) bemutatótermünkben - az áru átvételekor fizet. Figyelem, bemutatótermünkben csak készpénzes fizetés lehetséges.
 4. Utánvét - közvetlenül a szállító társaságnak fizet (Packeta vagy DPD) az áru átvételekor magyar forintban.

Utánvétes fizetéskor gyakran felteszik a kérdést, hogy lehet-e kártyával fizetni a futárnál. Ezt a futárcég kezeli, a kártya elfogadását nem tilthatjuk meg, nem rendelhetjük el. Arról, hogy az adott futárcég elfogad-e utánvétes kártyás fizetést, a weboldalukon találhat aktuális információkat:

www.packeta.hu
www.dpd.com/hu/hu

További kérdései vannak ezzel a témával kapcsolatban? Kérjük, írja meg kérdését az alábbi űrlapon, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk.

picture
 • benefits

  A legrégebbi airsoft webáruház Szlovákiában

 • benefits

  Több mint 50.000 készleten lévő, azonnal szállítható áru

 • benefits

  Az árut küldjük ellenőrzött fuvarozók

 • benefits

  A küldemények nyomon követése a feladást követően Track and Trace

 • benefits

  24-48 órás szállítási idővel rendelkező áruk raktáron vannak.

Márkáink: