Az első online airsoft bolt Szlovákiában

50 000 db termék raktáron

magnify Keresés
HUF

Szállítás

Jelenleg a Packeta és DPD futárszolgálatokkal dolgozunk együtt. Minden szállítónál más szolgáltatásokat veszünk igénybe.

A vásárlási folyamat során, a második lépésnél válassza ki a szállítási országnak Magyarországot, :

Packeta futár - szállítás a címre - Ez egy klasszikus szállítás futárszolgálattal, Packeta (Home Delivery HD szolgáltatás). A rendelést 24-48 munkaóra alatt kiadjuk, amint a termék kiadásra készen áll (ha a termék raktáron van, 24-48 óra alatt kiadható, akkor rögtön, a rendelés leadása után, ha a termék elérhető, 1-2 hét alatt kiadható, akkor a termék beérkezése és csomagolása után)

DPD futár - szállítás a címre - Ez egy klasszikus szállítás futárszolgálattal, Packeta (Home Delivery HD szolgáltatás). A rendelést 24-48 munkaóra alatt kiadjuk, amint a termék kiadásra készen áll (ha a termék raktáron van, 24-48 óra alatt kiadható, akkor rögtön, a rendelés leadása után, ha a termék elérhető, 1-2 hét alatt kiadható, akkor a termék beérkezése és csomagolása után)

Premium Expedition & Delivery Packeta - Garantáljuk a kiszállítást kiválasztott futárral, jelen esetben Packeta (Home Delivery szolgáltatás). Ugyanakkor garantáljuk a kiküldést max. 24 óra alatt attól számítva, hogy az áru készen áll a kiszállításra (ha a termék raktáron van, 24-48 óra alatt kiadható, akkor rögtön, a rendelés leadása után, ha a termék elérhető, 1-2 hét alatt kiadható, akkor a termék beérkezése és csomagolása után) – Ez nagyon kényelmes olyan helyzetekben, mint például ha szerda van, de a termékre már a hétvégén szükség van.

Premium Expedition & Delivery DPD -Garantáljuk a kiszállítást kiválasztott futárral, jelen esetben DPD (DPD Home szolgáltatás). Ugyanakkor garantáljuk a kiküldést max. 24 óra alatt attól számítva, hogy az áru készen áll a kiszállításra (ha a termék raktáron van, 24-48 óra alatt kiadható, akkor rögtön, a rendelés leadása után, ha a termék elérhető, 1-2 hét alatt kiadható, akkor a termék beérkezése és csomagolása után) – Ez nagyon kényelmes olyan helyzetekben, mint például ha szerda van, de a termékre már a hétvégén szükség van.

Packeta csomagpont - Nagyon népszerű szállítási mód a Packeta csomagkiadó ponthoz Magyarország egészében. Figyelmeztetés: Ez a szállítás csak olyan megrendelésekre vonatkozik, amelyek össztömege nem haladja meg az 5 kg-ot, ha a rendelése nagyobb súlyú lesz, a rendszer nem ajánlja fel automatikusan ezt a szállítást kiválasztásra.

Személyes átvétel - CATUS - Ingyenes szolgáltatás, amint elkészítjük a csomagot, e-mailben értesítjük, hogy a küldemény készen áll az átvételre Banská Bystrica-i (Besztercebánya) bemutatótermünkben. Felhívjuk figyelmét, hogy bemutatótermünkben nincs lehetőség bankkártyás fizetésre. Ezt az átvételi módot csak akkor tudja kiválasztani, ha Szlovák köztársaságot adja meg szállítási országnak.

További kérdései vannak ezzel a témával kapcsolatban? Kérjük, írja meg kérdését az alábbi űrlapon, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk.

picture
 • benefits

  A legrégebbi airsoft webáruház Szlovákiában

 • benefits

  Több mint 50.000 készleten lévő, azonnal szállítható áru

 • benefits

  Az árut küldjük ellenőrzött fuvarozók

 • benefits

  A küldemények nyomon követése a feladást követően Track and Trace

 • benefits

  24-48 órás szállítási idővel rendelkező áruk raktáron vannak.

Márkáink: